Bydlení 3+kk u lesa i u metra

Cena: 7 399 000 Kč
Financování:na hypotéku za 31 867 Kč měsíčně
Druh: byt 3+kk
Typ: prodej
Okres: Praha 11
Lokalita: Praha 11
Ulice: Láskova
PENB: G
Aktualizace: 16.06.2024 23:23
Číslo zakázky: 6619180
Stav: nutná rekonstrukce
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 835 m2
Obytná plocha: 73 m2
Počet pater: 12
Patro: 1
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Telefon: ano
Lodžie: ano
Sklep: ano
Výtah: ano
Parkoviště: ano
Byt 3+kk s maximálně ideální dispozicí pro rodinné bydlení je určený k úpravám interiéru dle představ nového vlastníka.

V centrální vstupní hale najdete vestavěnou skříň a další možnosti k řešení ukládání oblečení, bot a dalších věcí. Co nechcete mít denně na očích, zavřete do komory nebo odnesete do vlastního sklepa (3,6 m2) v suterénu. Původní jádro s koupelnou a wc si říká o rekonstrukci. Zato u pokojů (12 m2 a 15 m2) se stačí jen rozhodnout, který bude ložnicí a který dětským pokojem nebo třeba pracovnou.

Obývací pokoj orientovaný na východ čítá nyní s kuchyňským koutem celých 31 m2 a dáváte-li přednost otevřeným prostorům nebo sledování televize při vaření, dosáhnete odstraněním příčky ještě více užitné plochy. Díky umístění bytu (zvýšené přízemí) a vzrostlým stromům u domu budete mít po většinu roku ze všech místností i z lodžie výhled do zeleně.

Skutečná příroda začíná jen 7 minut chůze od domu. Kunratický les se svými více než 300 hektary souvislé zalesněné plochy nabízí v Praze nevídané možnosti: každodenní běhání, projížďky na kole, procházky a další aktivity: stolní tenis, venkovní fitness, discgolf, zookoutek, dětská hřiště, a dokonce tu najdete i zříceninu gotického hradu.

Současně jde o bydlení na metru (-C- Chodov), kam dojdete pěšky do 10 minut nebo popojedete dvě zastávky autobusem. Stanice metra je přímo propojena s vyhledávaným obchodním a zábavním centrem Westfield.

Denní nákupy vyřídíte i v bezprostřední blízkosti domu. A školy a školky? Tam to budou vaše ratolesti mít ještě blíž (100 metrů!). Vhod přijde i poliklinika Šustova a možná si oblíbíte program v kulturním centru Zahrada.

Tento byt zkrátka přináší veškeré výhody spojené s bydlením na udržovaném pražském sídlišti s revitalizovanými panelovými domy i okolím, přizpůsobeným všem potřebám moderního života.

Bydlete v Láskově – s láskou!
Realitní makléř:

Alena Vosmíková
tel: 777128521

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 33 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop